Nieuws rond onze stal en de rensport in het algemeen.
 
Kampioenen bij Anneke Hendriks Racing Stable.
 
Aan het einde van het seizoen 2009 kan bij ons de vlag uit. 2009 is een bijzonder succesvol jaar gebleken.

Anneke werd kampioen van Nederland bij de beroepstrainers, een prestatie van formaat. Daarnaast werden Terry Cain en Pauliene van den Burg kampioen bij resp. de jockey's en de amateur jockey's. Beiden rijden regelmatige paarden uit ons entrainement in de koers en zijn daarnaast dagelijks in de weer met de paarden uit onze training.

Callover Kossack werd uitgeroepen tot amateurpaard van het jaar.

In de komende winterperiode bereiden we ons weer voor op het nieuwe seizoen waarin we minimaal hetzelfde prachtige resultaat proberen te behalen.

 
Laatste veilingdag New Market levert nieuwe aanwinst op.
 
Op de laatste dag van de Autumn Hit Sales te New Market had Lucien van der Meulen het laatste bod op Winterfell (GB).

Winterfell is een donkerbruine, driejarige merrie van de hengst Haafhd (GB) uit de Robellino (USA) merrie It Girl (GB). Grootmoeder is On the Tiles die naast It Girl ook Air de Rien (£. 126.321) en Stiletto Blade (£. 67.094) bracht.

Winterfell was als driejarige, inmiddels 2 keer geplaatst. Ze komt nu bij ons in training.

Wij wensen Lucien van der Meulen veel succes met zijn nieuwe aankoop.

 
Nieuws van de veilingen.
 
Op de Herbst Auktion in Baden Baden kocht Lucien van der Meulen Lizardo. Lizardo is een bruine jaarling hengst van Black Sam Bellamy (IRE) uit de merrie Lizzy.

Black Sam Bellamy is een zoon van de legendarische Sadler's Welsh (USA) en Urban Sea (USA) van Miswaki. Moeder Lizzy  is een dochter van Big Shuffle (USA). Zij won 2 rennen en was daarnaast 2 keer geplaatst. Lizzy is reeds moeder van Lizzero, winnaar in ItaliŽ en Lucynia winnares in Duitsland.

Race Flyers CV sloeg toe op de veiling van New Market. Zij kochten daar de tweejarige Glamour Profession (IRE). Zij is een vosmerrie van Captain Rio (GB) uit Kriva (GB). Glamour Profession kwam als tweejarige reeds vier maal aan de start.

Beide paarden komen bij ons in training. Wij wensen hun eigenaren veel succes met hun nieuwe aankopen.

 
Veilingseizoen al weer in volle gang.
 
Het zijn momenteel drukke tijden voor ons bedrijf. In geheel Europa worden op dit moment diverse veilingen gehouden.

Momenteel (22-10-2009) is Anneke aktief op de veiling van Deauville. Voor eigenaar Hans van der Weide werden op deze veiling twee jaarlingen aangekocht.

Hans van der Weide liet al diverse van zijn Franse paarden bij ons herstellen om vervolgens weer te kunnen deelnemen aan de Frans rennen. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat we nu, voor een nieuwe eigenaar, een tweejarige mee nemen naar Nederland die bij ons van een blessure zal herstellen om daarna terug te gaan naar naar Frankrijk. De eigenaar van deze tweejarige was dermate onder de indruk van de prestaties van ons bedrijf dat hij het paard vol vetrouwen bij ons klaar laat maken voor het nieuwe seizoen. Voor ons betekent dit een enorme blijk van waardering van ons werk.

Morgen gaat de reis naar Baden Banden in Duitsladen om aldaar op de veiling te speuren naar nieuwe paarden ter versterking van onze cavalerie. Zondag is er koers op Duindigt en voor onze stal start Behkraya in de Midgetina - prijs. Na de meeting gaat het vervolgens per boot naar Engeland waar, samen met Terry Cain, de veiling van New Market bezocht zal worden.

wordt vervolgd.

 
Nieuwe website Anneke Hendriks online.
 

Vanaf 16 oktober is de geheel vernieuwde website van ons bedrijf online. Nadat we medio 2009 reeds waren begonnen met de voorlopige versie van onze website is het nieuwe ontwerp gereed. Het nieuwe ontwerp geeft ons bedrijf die uitstraling die we wensen en de website sluit aan bij de aspiraties van ons bedrijf.

Op de website houden wij u wekelijks op de hoogte van de startende paarden en hun resultaten maar uiteraard vindt u er alles wat u wilt weten over ons bedrijf.

Bij deze willen we Kees en Mitchel Voshol (www.nakoersen.nl) en Mariel Begheyn (www.mbfotos.nl) graag bedanken voor het beschikbaar stellen van de foto's.

Onze website is ontworpen door Dilling Design Greece, een bedrijf met ruime ervaring in de draf- en rensport. Zij zorgen ook voor het onderhoud van de website.

 
Mister Humphrey geclaimed na vijfde plaats in Frankrijk.
 

Onlangs verscheen Mister Humphrey aan de start in een Franse claimkoers alwaar de hengst vijfde werd. Na de ren bleek dat de zoon van Kendor was geclaimed. Mister Humphrey wisselt van eigenaar voor het bedrag van 17.000 euro. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met hun aanwinst.